E-mailadresExport ICS

Expositie Fotoclub Teteringen

Evenement

Titel:
Expositie Fotoclub Teteringen
Wanneer:
za 4 feb 2017 - za 4 mrt 2017
Locatie:
Nieuwe Veste Breda - Breda
Categorie:
Exposities

Omschrijving

Van 4 februari tot en met 4 maart 2017 exposeert Fotoclub Teteringen

De fotoclub uit Teteringen maakt zich weer op voor haar tweejaarlijkse expositie. De 20 leden zijn daartoe de afgelopen tijd enthousiast aan de slag gegaan met het maken van voornamelijk fotoseries. Dit heeft zeer gevarieerd fotowerk opgeleverd en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om het resultaat te komen bekijken.

Fotoclub Teteringen is een club van vrijetijdsfotografen die van elkaar willen leren en elkaar willen stimuleren. Eens in de veertien dagen komen de fotografen bijeen om elkaars werk te bespreken en soms ligt er een thema aan ten grondslag. Het in beeld brengen van een alledaags plein als het Willem Alexanderplein in Teteringen is daar een voorbeeld van. Dit thema leverde echter dermate verrassende beelden op dat besloten is een deel van deze foto's ook in de expositie op te nemen.

De expositie loopt van 4 februari tot en met 4 maart en is te zien in de tentoonstellingsruimte op de 1e verdieping van de Nieuwe Veste (Centrum voor de kunsten Breda), Molenstraat 6 in Breda. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 8.30-21.00 uur, zaterdag 9.00-16.00 uur. De toegang is gratis.

 Meer informatie over Fotoclub Teteringen is te vinden op www.fotoclub-teteringen.nl

Foto: Livia Kam


Locatie

Locatie:
Nieuwe Veste Breda
Straat:
Molenstraat 6
Plaats:
Breda
Land:
Netherlands