Fotoreview 

Foto:Ton Dirven

Werk je aan een serie of project of behoorde je niet tot de gelukkigen die met een serie een nominatie voor Foto Nationaal in de wacht kon slepen, leg dan je werk eens voor aan een deskundige.

Omdat je met een serie zoveel meer kunt vertellen dan met enkelvoudige foto's werken veel fotografen seriematig. Anderen zijn bezig met het opbouwen van hun portfolio of werken aan projecten die uit meerdere foto’s bestaan. Het is daarbij bijzonder nuttig dat anderen eens naar je werk kijken, om te verifiëren of je boodschap overkomt.

Helaas zal er de laatste tijd door de Corona-perikelen niet veel van gekomen zijn om je foto's binnen je club te laten bespreken, soms past het ook helemaal niet binnen de agenda of heb je liever de blik van een buitenstaander. Daarmee kan FOTOREVIEW je helpen. Bij FOTOREVIEW krijg je een persoonlijk én deskundig advies over je serie of project.

De bondsmentoren staan klaar om je van advies te dienen. Deze voor Fotobond-leden gratis service wordt regelmatig aangeboden via de landelijke website. 

Meedoen! Kijk dan op https://fotobond.nl/opleiding-inspiratie/fotoreview/ voor de wijze van inzenden