Landelijk mentoraat Vrij werk en Landelijk mentoraat Documentair (5 bijeenkomsten)

Voor leden van de Fotobond

Ton Dirven

 Foto: Ton Dirven

 

Naast het Landelijk mentoraat met vrij werk is het vanaf nu ook mogelijk een apart Landelijk mentoraat Documentair te volgen, speciaal voor fotografen die documentair willen werken. Voor beide mentoraten geldt een ballotage.

Het Landelijk mentoraat is een coaching traject voor leden van de Fotobond. Het mentoraat staat open voor zowel persoonlijke leden als leden die aangesloten zijn bij een fotoclub van de Fotobond. Het landelijk mentoraat is gericht op de verdere inhoudelijke fotografische ontwikkeling van de fotograaf.

Om aan het landelijk mentoraat te kunnen deelnemen, moet men werk inzenden voor ballotage, waarbij het werk op een aantal inhoudelijke kwaliteitscriteria wordt beoordeeld. Toetreding tot het landelijk mentoraat geschiedt na een positieve beoordeling. De ballotagecommissie bestaat uit een bondsmentor en een lid van de Taakgroep Opleidingen en Sprekers.

Het landelijk mentoraat wordt georganiseerd door de Taakgroep Opleiding & Sprekers van de Fotobond en wordt begeleid door een bondsmentor. De definitieve datums worden door de begeleidende mentor bepaald.