Landelijk Mentoraat 2018

Voor leden van de Fotobond

Ook dit jaar wordt er weer een landelijk mentoraat georganiseerd, een coaching traject voor leden van de Fotobond. Het mentoraat staat open voor zowel persoonlijke leden als leden die aangesloten zijn bij een fotoclub van de Fotobond. Het landelijk mentoraat is gericht op de verdere inhoudelijke fotogra sche ontwikkeling van de fotograaf. Om aan het Landelijk mentoraat te kunnen deelnemen, moet men werk inzenden voor ballotage, waarbij het werk op een aantal inhoudelijke kwaliteitscriteria wordt beoordeeld. Toetreding tot het landelijk mentoraat geschiedt na een posi eve beoordeling. De ballotagecommissie bestaat uit vier bondsmentoren.

Het landelijk mentoraat wordt georganiseerd door de Taakgroep Opleiding & Sprekers van de Fotobond en wordt begeleid door een bondsmentor. Het heeft een looptijd van oktober 2018 tot mei 2019.

Aanmelding en sluiting van de inzending is 1 juni 2018
De Ballotage, uitslag en openbare toelichting voor het komende mentoraat is op zaterdag 16 juni 2018  in Kade 40 in Vlaardingen. Aanmelden kan via Monique de Zwart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., lid van de taakgroep Opleidingen en Sprekers.

Als je interesse gewekt is, lees dan de voorwaarden en andere belangrijke zaken die je moet weten om hieraan deel te kunnen nemen op de website van de landelijke fotobond.