Avondmodule Composities (1 avond)

Vind je het soms lastig om een passende compositie te vinden voor dat ene onderwerp? Wil je weten hoe je je foto beter en of inhoudelijker kunt maken? Dan is de avondmodule Compositie iets voor jou!

De cursusmodule Composities is een vast onderdeel van het cursusaanbod in de afdeling. De module is ontwikkeld door de taakgroep Opleidingen & Sprekers van de Fotobond. De module Composities richt zich op de verschillende manieren om een passende compositie voor dat ene onderwerp te vinden. Hierbij draait het om alle elementen die zich binnen het kader bevinden. Hoe verhouden zij zich met elkaar en wat betekent dit voor de inhoud van de foto.

 De module wordt op een avond gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond. De inhoud van de cursus bestaat uit:
- powerpointpresentatie
- handout en cursusmap
- oefeningen (eventueel met eigen werk)

 Er zijn twee mogelijkheden om deze cursusmodule te volgen:

1. individueel, via de afdeling, bij voldoende aanmeldingen wordt een avond gepland in CC De Boodschap, Nassaulaan 64 in Rijen. Bij minimaal 15 aanmeldingen gaat de cursus door. Kosten: leden €.30,-- p.p. // niet leden €.50,-- p.p.

2. via de club. In overleg met de club komt de mentor de avond verzorgen op de club.

Informatie en aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.