Cursus Fotobespreken (4 avonden)

 cursusboek

De cursus Fotobespreken gaat weer van start. De cursusdagen zijn gepland op: Maandag 16 september 2024 - Maandag 14 oktober 2024 - Dinsdag 19 november 2024 - Maandag 16 december 2024. Telkens van 20 - 22 uur.

De cursus bestaat uit vier avonden, waarin vooral het bespreken van foto's aan de hand van de vier pijlers uit het cursusboek wordt geoefend. Daarnaast is er aandacht voor het uitwisselen van ervaringen en de theorie uit het cursusboek. 

De kosten voor de cursus zijn: leden €. 60,-- p.p. // niet leden €.100,-- p.p. exclusief lesboek.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vervolg op de cursus Fotobespreken (1 avond)

Inmiddels hebben al heel wat leden de cursus Fotobespreken gevolgd. Wij hopen dat daardoor het fotobespreken in de clubs sterk verbeterd is. In opvolging van de cursus is er voor clubs een mogelijkheid om een avond begeleiding van de docent in te zetten. Tijdens deze avond kunnen vragen vanuit de club worden besproken t.a.v. het fotobespreken en kunnen nieuwe werkvormen worden toegelicht. De docenten in onze afdeling zijn Henk van den Anker en Monique de Zwart. Voorwaarde voor deze avond is dat er vanuit de club leden zijn geweest die de cursus Fotobespreken hebben gevolgd. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding wordt in overleg met de club een datum geprikt en kort besproken welke wensen er zijn ten aanzien van de inhoud.  

Fotobespreking op de club "Hoe wordt mijn goede foto nog beter?" (1 avond)

Onder de noemer "Hoe wordt mijn goede foto nog beter" kan de club voor een avond een mentor laten komen die foto's van de leden onder de loupe neemt en bespreekt. Dit kan bv. op een reguliere clubavond van de fotoclub. De leden nemen bijvoorbeeld elk vier foto's mee die door de mentor worden besproken op sterke - en minder sterke punten en verbeterpunten. Zodanig dat de leden er in het vervolg hun voordeel mee kunnen doen bij het inzenden van wedstrijden, zoals de Benevisie, de Bondswedstrijd, Hamme en de digi-wedstrijden van diverse onderwerpen van de Fotobond. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.