Cursus/training jureren (4 avonden)

In deze cursus leer je de vaardigheden van het jureren van o.a. (onderlinge) clubwedstrijden en het maken van selecties voor clubtentoonstellingen en wedstrijden, zoals de BondsFotoWedstrijd.

De theorie is in praktische opdrachten verwerkt en aan het eind van de cursus ontvang je een document met tips. Als deelnemer word je actief betrokken bij de opdrachten. Voorafgaande aan avond 1 inventariseren we de beginsituatie en de verwachtingen en krijg je een kleine huiswerkopdracht. Ook voor de andere avonden is er een kleine huiswerkopdracht. 

De cursus wordt gegeven op de volgende woensdagen:  11 december 2019 - 22 januari  - 4 maart 2020 - 15 april 2020, telkens van 19.30 - 22.00 uur. Locatie Rijen. 

De kosten voor de cursus zijn: leden €. 60,-- p.p. // niet leden €.100,-- p.p.

De cursus wordt gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond en lid van de taakgroep Opleidingen & Sprekers. 

Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 10. Voorwaarde voor deelname is dat je beschikt over een basiskennis fotobespreken. Deze basiskennis mag in ieder geval verondersteld worden indien de cursus Fotobespreken van de Fotobond gevolgd is (boek Over Foto’s Gesproken van Brongers en Ophof). Deze cursus is ontwikkeld door de taakgroep Opleidingen & Sprekers van de landelijke Fotobond.

Voor meer informatie kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

" leerzame cursus, je leert kijken en beoordelen met meer inzicht en overzicht"
" de feedback onderling en van de mentor was prettig en respectvol, de cursus is een stap verder dan alleen bespreken van foto's"
" je leert anders te kijken, anders te bespreken, en misschien zelfs beter te fotograferen"
" leuk om andere fotografen te leren kennen en ook hun kennis en visie op fotografie"

  

 jureren web     jureren1