Expositie FG Breda

March
zaterdag
7

Expositie NFC De Langstraat

March
zaterdag
7

Expositie FC Drunen 2010 10 jaar

March
zaterdag
7
Fotoclub Drunen 2010 bestaat tien jaar. Dat wordt gevierd met verschillende exposities, een lezing en andere activiteiten. 
Tien jaar Fotoclub Drunen, dat wordt uiteraard uitgebreid gevierd. De club trapt het jubileumjaar in maart af met twee bijzondere exposities en een lezing! Later in het jaar volgen nog een aantal activiteiten maar die blijven nog even een verrassing.
Expositie de Voorste Venne
Van 7 t/m 21 maart exposeren de leden van Fotoclub Drunen in de gangen van de Voorste Venne met foto's van de thema's “LIPS in & uit beeld” en “Heusden door onze lens”.  In 2019 kregen de leden van Fotoclub Drunen de kans om te fotograferen in de voormalige Lipsfabriek. Een selectie van die foto's is te zien in de gangen van de Voorste Venne samen met de foto's over de gemeente Heusden. De toegang is vrij en u kunt de expositie bezoeken tijdens de openingstijden van de Voorste Venne. Gezien de ruime openingstijden zal niet altijd een clublid aanwezig zijn om u te begeleiden.
Jubileumexpositie Zaal Utopia
Op 21 en 22 maart exposeren de leden van Fotoclub Drunen in Zaal Utopia. De speciale jubileumexpositie bestaat uit vrij werk van onze leden. Deze expositie in Zaal Utopia, onderdeel van de Voorste Venne, wordt geopend op zaterdag 21 maart. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom. Op zondag 22 maart is de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze twee dagen wordt het complete werk getoond en zijn de meeste leden aanwezig. 
Lezing Wheels of Time – Gerdien Wolthaus-Paauw
Voorafgaand aan de officië…

Expositie FG 't Statiefje

March
zaterdag
7

Expositie FC Dongen

March
vrijdag
13

Expositie AFV Kontrast

March
vrijdag
13
Op vrijdag 13 maart opent de bekende Tilburgse persfotograaf Dolph Cantrijn de jaarlijkse foto-expositie van AFV Kontrast. Deze vindt plaats in MFA De Symfonie aan de Eilenbergstraat in Tilburg-Noord. Er hangen ruim 20 individuele presentaties en een overzicht van gezamenlijke projecten, waaronder de ‘kettingfoto’, in totaal ruim 100 foto’s.
AFV Kontrast werd in november 1970 opgericht en betrok toen een clubruimte met donkere kamer in het toenmalige buurtcentrum De Schans. Momenteel telt de club 24 leden en werkt iedereen digitaal. En met succes, want in de laatste landelijke wedstrijd werd een eervolle 31e plaats behaald. Op de expositie tonen de leden hun beste werk van het afgelopen jaar in een zelfgekozen presentatie. In november staat vanwege het jubileum een extra expositie gepland.
De entree is gratis. Bezoekers ontvangen een bon voor gratis koffie, thee of fris en een stemformulier. Via formulieren wordt het oordeel van het publiek gevraagd welke foto en welk expositiebord de mooiste waren. Wie uitleg of toelichting op de gepresenteerde foto’s wil, kan terecht bij de via naambuttons herkenbare leden van AFV Kontrast.
Locatie:                              Atrium van MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250.
Openingstijden:               vrijdag 13 maart: 20.00 – 22.30 uur
(rond 20.15 officiële opening door Dolph Cantrijn)

Expositie Fotopaleis

March
zaterdag
14
Twee jaarlijkse expositie van Het Fotopaleis
Beeldenstorm                                                                                                                               
Het Fotopaleis viert haar 10-jarig bestaan met een foto-expositie in Het Witte Kerkje in Terheijden (NB). We zijn een groep van zestien enthousiaste vrijetijds- en beroepsfotografen. We komen elke twee weken op maandagavond samen in De Teruggave in Breda om elkaars foto’s te bespreken.
Het Fotopaleis hecht grote waarde aan fotografie waarbij de maker iets te vertellen heeft. Ieder lid gaat het avontuur met zichzelf aan. De besprekingen dienen als klankbord met als doel het realiseren van een foto(serie) met diepgang of verhaal.
 Beeldenstorm is de foto-expositie van ons aller eigen beeldentaal. Ieder lid van de hofhouding krijgt de vrijheid om een onderzoek te doen en zijn of haar eigen weg te zoeken, te vinden en te tonen.
Hiermee hopen we een storm…

Expositie Een ruime blik

March
zaterdag
21

Expositie FC Optiek

March
zaterdag
21

Expositie FC Made

April
zondag
12
Expo FotoClub Made:
Fotoclub Made exposeert op beide paasdagen.
12 en 13 april 2020 van 11.00 uur tot 17.00 uur
SCC De Mayboom
Kerkstraat 19
4921BB Made

Expositie FG 't Experiment

April
vrijdag
24
Fotogroep ’t Experiment exposeert van vrijdag 24 tot en met zondag 26 april in Cultuurcentrum “De Beuk”, Rulstraat 4 te Oosterhout(nb)
Omdat in 2020 de Olympische Spelen weer plaats vinden zijn een deel van de leden met het thema “sport” aan de slag gegaan. Naast de foto’s gemaakt voor die thema wordt er eveneens vrijwerk geëxposeerd.
Vorig jaar was de startphone fotowedstrijd een groot succes en willen we voortzetten met een nieuwe smartphoto-fotowedstrijd. Dit jaar met het thema “sport”. De tien beste foto’s worden geëxposeerd en ook dit jaar ontvangt de winnaar een prijs.
De foto’s voor deze smartphotoywedstrijd kunnen tot 1 april worden opgestuurd naar het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De spelregels en voorwaarden van deze wedstrijd zijn te vinden op de website van FG ’t Experiment: http://fg-t-experiment.nl/wedstrijdvoorwaarden.
Openingstijden Expositie.
vrijdag van 20.00 tot 22.00
zaterdag en zondag 13.00 tot 17.00

Expositie Collectief Brabant

April
zaterdag
25