Expositie Fons Kern

September
dinsdag
3
Expositie fons Kern van 3 september t/m 1 december 2019
Cornelia Stichting Zierikzee, Emil Sandstromweg 2, Zierikzee
Dagelijks van 10 - 20 uur, zondag 13 - 20 uur.
 
 

Expositie PS4Fun

October
zaterdag
5
Op zaterdag 5 oktober 2019 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Kunstwerken in de gemeenten Heusden”, de geheime opdracht “St. Jan in ‘s-Hertogenbosch” en de clubopdrachten "de Rode Draad" en “Spreekwoorden”.
Ook dit jaar kan er door de bezoekers weer worden gepuzzeld, om te raden welke spreekwoorden zijn uitgebeeld. Uit een lijst met vele spreekwoorden, zal de bezoeker de juiste oplossing moeten zoeken. Als dank voor al dat gepuzzel ligt er een mooie prijs klaar!
Meer informatie is straks terug te vinden op onze website http://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al op 260 leden. Dus join onze Fotoclub.
U bent van harte welkom op zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.
De entree is gratis!

Expositie FG Perspectief

October
zaterdag
5

Expositie FC Raamsdonksveer

October
zaterdag
5

Expositie A.F.V.P. ETTEN-LEUR

October
vrijdag
18
Jubileumtentoonstelling A.F.V.P. ETTEN-LEUR.
Dit jaar viert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR haar 50-jarig bestaan. De club, is op 4 november 1969 opgericht, op verzoek van de toenmalige burgemeester van de gemeente Prinsenbeek, dhr. P. Baetens. De club is inmiddels uitgegroeid tot een zeer levendige club met ca. 30 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei aspecten van de fotografie met elkaar bespreken. De A.F.V.P. Etten-Leur is een fotoclub die afwijkt van de gemiddelde fotoclub of het gemiddelde fotocollectief. Op de eerste plaats een vriendenclub, maar met een gemeenschappelijke passie: de fotografie. De leden streven hierin kwaliteit na en zoeken de grenzen op.
In dit bijzondere jubileumjaar zullen er diverse feestelijkheden plaatsvinden. Om te beginnen zal er een fototentoonstelling met AV-producties georganiseerd worden met werk van de clubleden in het Trouwkerkje aan het van Bergenplein 1 in Etten-Leur. De Burgemeester van de gemeente Etten-Leur mevr. M.W.M. de Vries is verzocht deze opening te verrichten.  
Bij ons 25 jarig jubileum in 1994, heeft de vereniging de 10de BENEVISIE georganiseerd. Dit is een fotowedstrijd tussen de Antwerpse Verbroedering van Fotokringen (AVF) en Rayon Brabant West van de FOTOBOND. Deze wedstrijd wordt bij toerbeurt georganiseerd in het district Antwerpen en West Brabant. Als afsluiting van ons JUBILEUMJAAR, organiseert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR, deze “fotoconfrontatie” medio oktober 2020 in Etten-Leur. Hierover wordt in de loop van 2020 nadere gegevens bekend gemaakt.
De open…

Expositie De Ontspanner

October
zaterdag
19

Fotoexpositie FC Silhouet

October
zaterdag
26

Expositie TAFV

November
vrijdag
1
De Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging houdt de  jaarlijkse foto expositie  op  1,2 en 3 november 2019  en de expositie zal worden gehouden in wijkcentrum ’t Sant aan de Beneluxlaan 74 in Tilburg.
De opening van de expositie is op vrijdag 2 november om 20:00 uur.
De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Regen”.
Tevens zullen er een aantal recente prijswinnende foto’s te zien zijn.
Zaterdag 2 en zondag 3 november is de expositie  van 12:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Expositie Digi Foto Club

November
donderdag
7

Expositie FG West Brabant

November
zaterdag
16
Op zaterdag 16 november van 13.00 uur tot 17.00 uur
Op zondag 17 november van11.00 uur tot 17.00 uur
Dit in Sterrenschool de Schittering.
St Annastraat 30
4731 HT Oudenbosch
Getoond ruim 100 werken die de leden het afgelopen jaar gemaakt hebben.
Alsmede enkele thema’s en enkele audiovisuele series.

Expositie Fotoclub Waalwijk

November
zaterdag
16
Fotoclub Waalwijk bestaat 30 jaar en exposeert op zaterdag 16 en zondag 17 november 2019
Foto's en AV-presentaties in de Haven, Leefdaelhof 11 in Waalwijk
Beide dagen van 11.00 - 17.00 uur
 

Expositie Fodipres

November
zaterdag
23
Expositie Fodipres op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019
Van Gogh Kerk, Raadhuisplein 2 Etten-Leur.
Beide dagen van 10.00 - 17.00 uur.