Expositie Robert Broos

April
dinsdag
2
Van 2 april tot 30 juni 2019 exposeert Robert Broos in Lunchroom ‘de Uitdaging’ in Ulvenhout.
 
Rode draad in het geëxposeerde werk is:
 
- de schoonheid van onscherpte;
- de gelaagde vervreemding van reflecties.
 
 
Je vind lunchroom ‘de Uitdaging’ aan de Dorpstraat 40 in Ulvenhout.
Je bent welkom tijdens de openingstijden DI-ZA 10-17u en ZO 11-17u.

Expositie Verzona

April
zondag
28

Expositie De Natuur Vrienden

May
woensdag
1

Expositie FA Rijen

June
zondag
9
Eerste en tweede pinksterdag, 9 en 10 juni 2019, houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap, Nassaulaan 62, 5121BC Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.
De expositie
Op de expositie tonen bijna alle 25 leden hun recente fotowerk. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze. Enkele leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) productie. De onderwerpen van deze producties zijn over het algemeen heel divers.

In de gang van De Boodschap en de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van clubopdrachten.
Op zondag is er rond 14.00 uur een feestelijke opening ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan. De opening wordt verricht door Mark Tittulaer, coördinator bij Cultuurplaats, het platform voor kunst- en cultuureducatie in de gemeente Gilze en Rijen.
De openingstijden zijn:
zondag 9 juni, eerste pinksterdag, van 12.00 tot 17.00 uur
maandag 10 juni, tweede pinksterdag, van 11.00 tot 17.00 uur.
U bent beide pinksterdagen van harte welkom en de toegang is gratis.
Speciale AV-presentatie
Challenge 321 (www.challenge321.org) is een nieuwe, internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland opnieuw ‘gehost’ en doet, samen met 14 andere fotoclubs uit 9 landen, mee aan de jurering. Dat maakt het moge…

Expositie FC Zundert

June
zaterdag
29

Expositie FG De Belcrum

September
zaterdag
21

Expositie A.F.V.P. ETTEN-LEUR

October
vrijdag
18
Jubileumtentoonstelling A.F.V.P. ETTEN-LEUR.
Dit jaar viert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR haar 50-jarig bestaan. De club, is op 4 november 1969 opgericht, op verzoek van de toenmalige burgemeester van de gemeente Prinsenbeek, dhr. P. Baetens. De club is inmiddels uitgegroeid tot een zeer levendige club met ca. 30 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei aspecten van de fotografie met elkaar bespreken. De A.F.V.P. Etten-Leur is een fotoclub die afwijkt van de gemiddelde fotoclub of het gemiddelde fotocollectief. Op de eerste plaats een vriendenclub, maar met een gemeenschappelijke passie: de fotografie. De leden streven hierin kwaliteit na en zoeken de grenzen op.
In dit bijzondere jubileumjaar zullen er diverse feestelijkheden plaatsvinden. Om te beginnen zal er een fototentoonstelling met AV-producties georganiseerd worden met werk van de clubleden in het Trouwkerkje aan het van Bergenplein 1 in Etten-Leur. De Burgemeester van de gemeente Etten-Leur mevr. M.W.M. de Vries is verzocht deze opening te verrichten.  
Bij ons 25 jarig jubileum in 1994, heeft de vereniging de 10de BENEVISIE georganiseerd. Dit is een fotowedstrijd tussen de Antwerpse Verbroedering van Fotokringen (AVF) en Rayon Brabant West van de FOTOBOND. Deze wedstrijd wordt bij toerbeurt georganiseerd in het district Antwerpen en West Brabant. Als afsluiting van ons JUBILEUMJAAR, organiseert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR, deze “fotoconfrontatie” medio oktober 2020 in Etten-Leur. Hierover wordt in de loop van 2020 nadere gegevens bekend gemaakt.
De open…

Expositie Digi Foto Club

November
donderdag
7