E-mailadresExport ICS

Studiedag AV

Evenement

Titel:
Studiedag AV
Wanneer:
za 28 jan 2017
Locatie:
CC De Boodschap - Rijen
Categorie:
Workshop

Omschrijving

Studiedag AV 28 januari 2017

Een van de eerste activiteiten van onze afdeling is de Studiedag AV op 28 januari 2017 in Rijen welke wordt georganiseerd door de werkgroep AV Groep 1592 die de hand en spandiensten verleend.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en je kunt al inschrijven met een AV serie voor deze prachtige AV dag, welke openstaat voor gevorderden maar ook voor beginners.

Elk jaar mogen we AV makers uit geheel Nederland en België begroeten als deelnemer en bezoeker en de Studiedag AV is uniek wat betreft de formule.

Elk jaar worden in het programma enkele beginner series opgenomen dus schroom niet om in te zenden en laat je AV serie bespreken door een van de twee moderatoren Cisca Abspoel of Leo Koppens.

Uitgebreide info kunt je vinden op de website van werkgroep AV Groep 1592 www.avgroep1592.nl waar ook het 2017 Studiedag AV INFO en het 2017 inschrijfformulier te downloaden is.

We zien u graag als deelnemer of als bezoeker en ook u kunt plaats nemen op een van deze stoelen op 28 januari 2017 in de zaal van de Boodschap te Rijen en genieten van een mooie dag met een verscheidenheid aan AV series , nadere informatie volgt.


Locatie

Locatie:
CC De Boodschap
Straat:
Nassaulaan 62-64
Postcode:
5121 BC
Plaats:
Rijen
Land:
Netherlands