E-mailadresExport ICS

Expositie FC Drunen

Evenement

Titel:
Expositie FC Drunen
Wanneer:
za 16 mrt 2024 - zo 17 mrt 2024
Locatie:
Bibliotheek Drunen - Drunen
Categorie:
Exposities
Expositie FC Drunen

Omschrijving

Expositie Fotoclub Drunen

Op 16 en 17 maart presenteren de leden van Fotoclub Drunen met gepaste trots het door de leden gemaakte werk in de prachtige, nieuwe bibliotheek in Drunen.  De expositie wordt geopend op zaterdag 16 maart. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom. Op zondag 17 maart is de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Gedurende deze twee dagen wordt het complete werk getoond en zijn de meeste leden aanwezig.

Bibliotheek Drunen

Tijdens de expositie wordt er speciale aandacht besteed aan het voormalige gebouw van de bibliotheek in Drunen. Vlak voor dat de bibliotheek in Drunen ging verhuizen naar de huidige locatie in de Voorste Venne kregen de leden van Fotoclub Drunen de kans om hier te fotograferen. Een selectie van de creatieve foto’s krijgt een speciale plaats op de expositie en geeft een unieke kijk op dit markante gebouw.

Vrij werk

Naast de tentoonstelling van de creatieve bibliotheek foto’s tonen de leden van Fotoclub Drunen ook vrij werk. Ieder lid heeft een selectie van het eigen portfolio gemaakt van natuurfotografie tot architectuurfotografie. Van landschappen tot portretten.

FotoClub Drunen 2010

FotoClub Drunen 2010 bestaat uit 26 leden en komt twee keer per maand bij elkaar. Elke tweede maandag van de maand bespreken we ingeleverde foto’s. Op elke vierde maandag van de maand wordt een vorm van fotografie besproken en geoefend, zoals avond- en portretfotografie. Met grote regelmaat fotografeert een aantal leden samen op locatie, zoals in Dordrecht voor straatfotografie, in Den Bosch voor avondfotografie en bij natuurgebied Huis ter Heide voor natuurfotografie. Jaarlijks wordt ook mee gedaan aan verschillende wedstrijden zoals de Benevisie fotowedstrijd, Bondsfotowedstrijd en Foto Nationaal. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Locatie & tijden

Zaterdag 16 maart 2024 van 11.00u tot 17.00u

Zondag 17 maart 2024 van 11.00u tot 17.00u

Bibliotheek Drunen

Anton Pieckplein 71

5152LZ - Drunen

Kijk voor meer informatie op de website van Fotoclub Drunen:  https://www.fotoclubdrunen.nl/expositie-2024/


Locatie

Locatie:
Bibliotheek Drunen
Straat:
Anton Pieckplein 71
Postcode:
5152LZ
Plaats:
Drunen
Land:
Netherlands