E-mailadresExport ICS

Expositie Fixed Focus

Evenement

Titel:
Expositie Fixed Focus
Wanneer:
za 25 nov 2023 - zo 26 nov 2023
Locatie:
Ontmoetingscentrum Het Fort - Bergen op Zoom
Categorie:
Exposities
Expositie Fixed Focus

Omschrijving

Op 25 en 26 november 2023 organiseert FOTOCLUB FIXEDFOCUS een expositie te Bergen op Zoom in het ontmoetingscentrum HET FORT aan de Bernadettestraat 4. Alle leden poseren met 3 foto’s die ze zelf hebben gekozen uit de door hen gemaakte foto’s in het voorbije jaar. Verder tonen ze één foto die betrekking heeft op het thema van deze expositie: rimpels en/of rimpeling.
Beide dagen kunt u als bezoeker GRATIS terecht tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wie poseren er op deze tentoonstelling?
Fotoclub FixedFocus is in 2007 opgericht door 3 enthousiaste amateurfotografen en uitgegroeid tot een club met circa 20 leden, hetgeen een praktisch aantal is om elkaar te inspireren en te stimuleren. Vrijheid en enthousiasme kenmerken de vereniging.

FixedFocus kent per seizoen een afwisselend programma met foto-opdrachten, 1 of meer sprekers en doe-avonden. Af en toe trekken de leden er een zaterdag of zondag gezamenlijk op uit om foto’s te gaan maken. De foto-opdrachten zijn algemeen van aard waarbij door de inspraak van de leden een gevarieerd programma ontstaat. De opdrachten zijn niet altijd gemakkelijk, maar de leden motiveren elkaar en geven elkaar feedback om hun techniek te verbeteren en om hun talenten te ontwikkelen. Op doe-avonden wordt er met de eigen camera gewerkt in 1 of meer opstellingen. Voorbeelden daarvan zijn macro-, flits- of modelfotografie. Ook wordt er van tijd tot tijd aandacht besteed aan fotobewerking

Heeft fotografie ook uw belangstelling, kom dan zeker langs. Kijk of u zich thuis kunt voelen binnen deze club fotografen die van elkaar willen leren maar die ook samenkomen vanwege de gezelligheid. Of laat u inspireren door de getoonde foto’s.

Voor meer informatie bekijk de website www.fixedfocus.nl


Locatie

Locatie:
Ontmoetingscentrum Het Fort
Straat:
Bernadettestraat 4
Postcode:
4615 EV
Plaats:
Bergen op Zoom
Land:
Netherlands