E-mailadresExport ICS

Expositie FG Ut Clickt

Evenement

Titel:
Expositie FG Ut Clickt
Wanneer:
za 8 apr 2023 - zo 23 apr 2023
Categorie:
Exposities
Expositie FG Ut Clickt

Omschrijving

Fotogroep ‘Ut Clickt’ nodigt u uit.

Fotogroep ‘Ut Clickt’ is een groep van tien fotografen, allen afkomstig uit de regio Goirle: Eline Blok, Hugo van den Elshout, Anita Evers, Christ Goossens, May van den Heuvel, Piet Kuijten, Judith Mil, André Nouwens, Nico Vromans en Dirk Wascher. Elke maand hebben we een fotobespreking in wijkcentrum ‘De Leijbron’ in Riel. Een aantal leden zijn professioneel of semi professioneel actief in de fotografie. Daarnaast hebben we ook een beeldend kunstenaar binnen onze gelederen. Nu we een aantal jaren binnenskamers onze foto’s getoond hebben, achten wij de tijd rijp om met ons werk naar buiten te treden.

‘Ut Clickt’ gaat exposeren in de Molenstraat 57 in Baarle-Hertog. De expositieruimte is een sfeervolle oude bedrijfshal met nog een paar oude machines en gereedschappen. U kunt de tentoonstelling bezoeken in het weekend van 8, 9 en 10 april, 15 en 16 april, 22 en 23 april. De openingstijden zijn van 11.00 u tot 17.00 u. Tijdens de openingstijden zijn steeds enkele leden aanwezig om u ontvangen en die u kunnen informeren over de groep en de getoonde werken.

U zult een divers geheel aantreffen wat betreft onderwerp: portretten, pinhole foto’s , architectuur, concert fotografie, series etc. Maar ook een diversiteit wat betreft presentatie: groot formaat dibond, zeildoek, geclusterde lijstjes. Tevens zullen ook een aantal moderne beelden tentoongesteld worden. Kortom een mooie expositie, waarvoor wij u graag uitnodigen.

Graag tot ziens op onze expositie.