E-mailadresExport ICS

Afgelast: Expositie AFV Kontrast

Evenement

Titel:
Afgelast: Expositie AFV Kontrast
Wanneer:
vr 13 mrt 2020 - zo 15 mrt 2020
Locatie:
MFA De Symfonie - Tilburg
Categorie:
Exposities
Afgelast: Expositie AFV Kontrast

Omschrijving

Op vrijdag 13 maart opent de bekende Tilburgse persfotograaf Dolph Cantrijn de jaarlijkse foto-expositie van AFV Kontrast. Deze vindt plaats in MFA De Symfonie aan de Eilenbergstraat in Tilburg-Noord. Er hangen ruim 20 individuele presentaties en een overzicht van gezamenlijke projecten, waaronder de ‘kettingfoto’, in totaal ruim 100 foto’s.

AFV Kontrast werd in november 1970 opgericht en betrok toen een clubruimte met donkere kamer in het toenmalige buurtcentrum De Schans. Momenteel telt de club 24 leden en werkt iedereen digitaal. En met succes, want in de laatste landelijke wedstrijd werd een eervolle 31e plaats behaald. Op de expositie tonen de leden hun beste werk van het afgelopen jaar in een zelfgekozen presentatie. In november staat vanwege het jubileum een extra expositie gepland.

De entree is gratis. Bezoekers ontvangen een bon voor gratis koffie, thee of fris en een stemformulier. Via formulieren wordt het oordeel van het publiek gevraagd welke foto en welk expositiebord de mooiste waren. Wie uitleg of toelichting op de gepresenteerde foto’s wil, kan terecht bij de via naambuttons herkenbare leden van AFV Kontrast.

Locatie:                              Atrium van MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250.

Openingstijden:               vrijdag 13 maart: 20.00 – 22.30 uur

(rond 20.15 officiële opening door Dolph Cantrijn)

zaterdag 14 maart: 11.00 – 17.00 uur

zondag 15 maart: 11.00 – 16.30 uur


Locatie

Locatie:
MFA De Symfonie
Straat:
Eilenbergstraat 250
Postcode:
5011 EC
Plaats:
Tilburg
Land:
Netherlands