E-mailadresExport ICS

Expositie PS4Fun

Evenement

Titel:
Expositie PS4Fun
Wanneer:
za 5 okt 2019 - zo 6 okt 2019
Locatie:
MFA Caleidoscoop Vlijmen - Vlijmen
Categorie:
Exposities
Expositie PS4Fun

Omschrijving

Op zaterdag 5 oktober 2019 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!


De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Kunstwerken in de gemeenten Heusden”, de geheime opdracht “St. Jan in ‘s-Hertogenbosch” en de clubopdrachten "de Rode Draad" en “Spreekwoorden”.
Ook dit jaar kan er door de bezoekers weer worden gepuzzeld, om te raden welke spreekwoorden zijn uitgebeeld. Uit een lijst met vele spreekwoorden, zal de bezoeker de juiste oplossing moeten zoeken. Als dank voor al dat gepuzzel ligt er een mooie prijs klaar!

Meer informatie is straks terug te vinden op onze website http://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al op 260 leden. Dus join onze Fotoclub.

U bent van harte welkom op zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.

De entree is gratis!


Locatie

Locatie:
MFA Caleidoscoop Vlijmen
Straat:
Jan Steenstraat 2
Plaats:
Vlijmen
Land:
Netherlands