E-mailadresExport ICS

Expositie A.F.V.P. ETTEN-LEUR

Evenement

Titel:
Expositie A.F.V.P. ETTEN-LEUR
Wanneer:
vr 18 okt 2019 - zo 20 okt 2019
Categorie:
Exposities
Expositie A.F.V.P. ETTEN-LEUR

Omschrijving

Jubileumtentoonstelling A.F.V.P. ETTEN-LEUR.

Dit jaar viert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR haar 50-jarig bestaan. De club, is op 4 november 1969 opgericht, op verzoek van de toenmalige burgemeester van de gemeente Prinsenbeek, dhr. P. Baetens. De club is inmiddels uitgegroeid tot een zeer levendige club met ca. 30 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei aspecten van de fotografie met elkaar bespreken. De A.F.V.P. Etten-Leur is een fotoclub die afwijkt van de gemiddelde fotoclub of het gemiddelde fotocollectief. Op de eerste plaats een vriendenclub, maar met een gemeenschappelijke passie: de fotografie. De leden streven hierin kwaliteit na en zoeken de grenzen op.

In dit bijzondere jubileumjaar zullen er diverse feestelijkheden plaatsvinden. Om te beginnen zal er een fototentoonstelling met AV-producties georganiseerd worden met werk van de clubleden in het Trouwkerkje aan het van Bergenplein 1 in Etten-Leur. De Burgemeester van de gemeente Etten-Leur mevr. M.W.M. de Vries is verzocht deze opening te verrichten.  

Bij ons 25 jarig jubileum in 1994, heeft de vereniging de 10de BENEVISIE georganiseerd. Dit is een fotowedstrijd tussen de Antwerpse Verbroedering van Fotokringen (AVF) en Rayon Brabant West van de FOTOBOND. Deze wedstrijd wordt bij toerbeurt georganiseerd in het district Antwerpen en West Brabant. Als afsluiting van ons JUBILEUMJAAR, organiseert de fotoclub A.F.V.P. ETTEN-LEUR, deze “fotoconfrontatie” medio oktober 2020 in Etten-Leur. Hierover wordt in de loop van 2020 nadere gegevens bekend gemaakt.

De opening van onze jaarlijkse tentoonstelling met een klein feestelijk tintje, in het kader van het 50 JARIG BESTAAN, zal plaats vinden op vrijdag 18 oktober 2019 om 19.30 uur.

Openingstijden:
Vrijdag 18 oktober van 19.00 tot 22.00 uur
zaterdag 19 oktober van 11.00 tot 17.00 uur
zondag 20 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.

Plaats van de tentoonstelling:

Trouwkerkje

Van Bergenplein 1

Etten-Leur.

LET OP!!

Er is een blauwe zone op vrijdag en zaterdag.

In de buurt is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Meer gegevens over de fotoclub met zijn historie, zijn te vinden op de site: http://www.afvp-etten-leur.nl/