Mijn naam is Jan Timmermans 

Ik fotografeer al geruime tijd, eerst analoog en daarna sinds een jaar of 10 digitaal. Sinds die tijd ben ik ook lid van FC Silhouet in Gilze, waar ik vroeger gewoond heb. Sinds kort ben ik ook lid van AFV De Ontspanner in Oosterhout, mijn huidige woonplaats.

Ik blader graag door fotoboeken. Het is leerzaam en leuk. Daarom wil ik er graag regelmatig een kopen. Ook lees ik veel over fotografie, praat er graag over en wil mijzelf nog steeds verbeteren. Daarom ben ik in 2015 begonnen met de 3-jarige cursus fotografie voor gevorderden van H19 te Oosterhout.

Ook heb ik van de fotobond de cursus series van 5, portretfotografie en de cursus foto-bespreken gevolgd. Tot slot heb ik online nog enkele cursussen gedaan zoals een cursus macro van Natuurfotografie en de korte cursus  “Verbeeldingskracht” van Diana Bokje die ik met veel plezier heb gevolgd. Een erg interessante cursus en zeker aan te raden (korting via de fotobond). Op dit moment ben ik nog (in een langzaam tempo) bezig met de online cursus documentair fotografie van Peter van Thuijl. Kortom, lekker met fotografie bezig.

De cursus jureren van de Fotobond die ik nu sinds kort heb afgerond vraagt om een vervolg in het werkelijk jureren bij clubs en of fotowedstrijden. Onlangs heb ik samen met twee andere juryleden de foto’s van Perspectief mogen jureren. Dat was best pittig (veel genres), maar erg leuk om te doen.

Ik wil dat graag een vervolg geven en hoop in die rol dan ook met veel leden contact te maken.

Dus misschien tot ziens.

Mijn contactgegevens zijn:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: timbra.nl