Bijna heel mijn leven al actief met fotografie en het vak geleerd in de donkere kamer. Na eerst lang lid geweest te zijn van AFV Kontrast in Tilburg ben ik nu ca. 10 jaar actief bij CreatiVision. Wij zijn een klein huiskamergroep (momenteel 7 leden) uit heel Brabant.

Naast deelnemen aan de club exposities ook zelf een aantal maal solo geƫxposeerd (Galerie Lieske, ETZ Ziekenhuis, Atelierroute Tilburg) ook deelnemer aan diverse fotowedstrijden. Daarmee meerdere malen prijzen gewonnen bij de Bondsfotowedstrijd, Foto Individueel, Foto Online, Foto Regionaal en de Benevisie.

Veel actief als smartphone fotograaf en verzorg lezingen/workshops over smartphone fotografie. Recent de 2e plaats gewonnen bij de landelijke Jubileumwedstrijd van de Fotobond in de categorie Smartphone.

Na in het verleden al de Benevisie en club exposities gejureerd te hebben, heb ik nu onlangs de cursus  jureren afgerond en wil ik het daar geleerde graag verder in de praktijk gaan brengen!

Voor een impressie van mijn fotowerk, kijk op mijn website Vallend Licht of Instagram account: Gerard van Dijk Instagram

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.