Expositie Ton Wolswijk

September
maandag
3

Expositie Photo Shoot 4 Fun

October
zaterdag
6
Op zaterdag 6 oktober 2017 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “HEUSDEN 700”, de jaaropdracht “Moerputtenbrug” en de clubopdrachten "de Rode Draad" en “het Alfabet”.
Dit jaar kan er door de bezoekers weer worden gepuzzeld, om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te vinden. Wij hebben de slagzin wat vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing moeten worden gezocht. Als dank voor al dat gepuzzel ligt er een mooie prijs klaar!
Meer informatie is straks terug te vinden op onze website http://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al bijna op 200 leden. Dus join onze Fotoclub.
U bent van harte welkom op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.
De entree is gratis!

Fotofestival De Langstraat

October
zaterdag
6
Fotofestival De Langstraat
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fotofestivaldelangstraat.nl
6 oktober t/m 21 oktober 2018.
Huis van Waalwijk, Raadhuisplein 2, 5141 KG Waalwijk.
Openingstijden: alle dagen van 13.00 tot 17.00 uur
Entree: € 2,= Jeugdigen onder de 16: € 1,=
Fotofestival De Langstraat is een tentoonstelling voor amateurfotografen die wonen in of zijn aangesloten bij een fotoclub in de gemeentes Waalwijk, Geertruidenberg, Loon op Zand en Heusden. In het Huis van Waalwijk worden ruim 100 foto’s geëxposeerd, die de top vormen van de fotografie in de regio De Langstraat.
Educatief programma
Om ook de jeugd te interesseren voor fotografie, zijn er drie programma’s opgesteld voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor groep 7 en 8 van de basisschool wordt een rondleiding en een quiz georganiseerd. Voor klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs is er een openbare les en een wedstrijd “portret”. En voor jeugdigen, geboren na 01-01-2000 is er een wedstrijd onder de titel: beste regiofotograaf.

Expositie Fotogroep Perspectief

October
zaterdag
6
De jaarlijkse expositie van FGP is dit jaar op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober
De expositie is tijdens de Wagenbergse kermis in de Gummarus Kerk Dorpsstraat 56 te Wagenberg. Zaterdag is de expositie te bezichtigen van 13:00 tot 17:00 en zondag van 11:00 tot 17:00.

Expositie Fotoclub Fixed Focus

October
zaterdag
13
Expositie fotoclub Fixed Focus op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018
 
Fotoclub FixedFocus uit Bergen op Zoom nodigt u van harte uit op haar jaarlijkse tentoonstelling. 
FixedFocus heeft 22 leden die ook nu weer hun uiterste best doen om een fraaie expositie neer te zetten. Naast de door de leden ingezonden vrije foto’s bieden we ook een reeks themafoto’s en een aantal digitale presentaties. Kortom: Omdat ook u geïnteresseerd bent in fotografie is het best de moeite waard eens een kijkje te komen nemen. 
U kunt ons vinden in het gebouw van Arsis Kunst en Sociëteit  aan de Kometenlaan 38 in Bergen op Zoom.
Onze website: www.fixedfocus.nl
 
 

Expositie Fotoclub Raamsdonksveer

October
zaterdag
13

Expositie De Ontspanner

October
vrijdag
19
A.F.V. "De Ontspanner" houdt zijn jaarlijkse expositie op 19 t/m 21 oktober in Het Oelbert gymnasium, Paterserf 16 te Oosterhout.
De officiële opening is op vrijdag om 20 uur, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur. Behalve foto’s worden ook audiovisuele producties getoond.

Expositie AFVP Etten-Leur

November
vrijdag
2
De A.F.V.P. ETTEN-LEUR, heeft zijn jaarlijkse tentoonstelling weer, in het trouwkerkje aan het van Bergenplein 1 te Etten-Leur.
De openingstijden zijn:
Vrijdag 2 november 2018 van 19.00 tot 22.00 uur.
Hierbij zal de Burgemeester van de gemeente Etten-Leur, mevr. M.W.M. de Vries om 19.30 uur de officiële opening van deze tentoonstelling, verrichten.
De overige openingstijden van deze tentoonstelling zijn verder:
Zaterdag 3 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur.
Zondag 4 november 2018 van 11.00 tot 16.00 uur.
Op deze tentoonstelling zullen zowel werken van de leden van de A.F.V.P. ETTEN-LEUR, de zes werkgroepen, hun presentaties van het afgelopen jaar, presenteren.
Verder zal er een collage zijn van ca. 100*200 cm van een verplicht onderwerp, waarop opgenomen is een glas rode wijn in al zijn vormen. Dit is een uitgesproken uitdaging om dit in beeld te brengen door de diverse werkgroepen (Natuur, architectuur, macro/close up, portret/studio en straat).
Verder zal er door de werkgroep AV-producties ca. 10 producties vertoond worden van ca. 2 minuten.
Opgemerkt wordt, dat op het van Bergenplein een blauwe zone aanwezig is, welke ook geldt voor de (koop)zondag.

Expositie FDDK

November
zaterdag
3
Fotosalon 2018 - Fotogroep Den Dubbele Klik (FDDK) Goirle-Riel
Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 bent u van harte welkom tijdens de Fotosalon 2018.
De leden hebben hun inspiratie en creativiteit de vrij​e​ loop gelaten en willen de resultaten graag met u delen.
 
U bent van harte welkom op:
- zaterdag 3 november - 13:00 - 19:00 uur
- zondag   4 november - 10:00 - 17:00 uur
 
Locatie:

Jenaplan Basisschool De Kleine Akkers
Burgemeester Philipsenstraat 2
5051 CR Goirle
Nederland
 
Toegang: 
GRATIS
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Expositief Collectief Brabant

November
zaterdag
10
Expositie Collectief Brabant
 
Op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 presenteert Collectief Brabant inspirerend werk in het voormalige stadhuis van de vestingstad Heusden.
Collectief Brabant is een geslaagde mix van fotografen/beeldend kunstenaars.
De maandelijkse bijeenkomsten zijn een ontdekkingstocht naar uitersten in de beeldende kunst. Onze expositie is het resultaat van passie, veelzijdigheid en een eigenwijze benadering. De uitwerking is zowel analoog, digitaal, als met mixed media.
De exposanten zijn
Arold van der Aa, Frans Artz, Ton Dirven, Janet de Graaf, Cees Mutsaerts, Harrie Spapens, Monique Tjallema, Hans van der Ven, Marijn Westhuis.
Openingstijden expositie
 
Zaterdag 10 november van 12.00 tot 17.00 uur
Zondag   11 november van 12.00 tot 17.00 uur
Leden van het Collectief zijn aanwezig om met u van gedachten te wisselen over het geëxposeerde werk. U bent van harte welkom!
Bezoekadres
 
Pelsestraat 17
5256 AT Heusden
Website
Meer informatie kunt u lezen op de website
www.collectiefbrabant.nl

Expositie Fotoclub Waalwijk

November
zaterdag
17
Expositie Fotoclub Waalwijk
Foto's en AV-presentaties
Zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 van 11.00 - 17.00 uur
De Haven
Leefdaelhof 11
Waalwijk
 

Expositie Kleurengroep

November
zaterdag
17

Expositie Fodipres

November
zaterdag
24
Fotoclub Fodipres uit Etten-Leur houdt haar jaarlijkse expositie in het weekend van 24-25 november in de Van Gogh Kerk, Raadhuisplein 2, 4873BH  Etten-Leur. 
Beide dagen is de expositie geopend van 10.00-17.00 uur. Er worden ruim 100 foto’s getoond variërend van straatfotografie , portret, landschap en natuur.