Logo Antoon de Jong RGB           


E-mailadresExport ICS

Expositie FC Rijen

Evenement

Titel:
Expositie FC Rijen
Wanneer:
za 10 jun 2023 - zo 11 jun 2023
Locatie:
CC De Boodschap - Rijen
Categorie:
Exposities
Expositie FC Rijen

Omschrijving

Jaarexpositie FA Rijen en speciale AV-vertoning.

Op 10 en 11 juni 2023 houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap, Nassaulaan 62, 5121BC Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook weer top-series te zien van buitenlandse AV-makers.

De expositie

Op de expositie tonen 25 leden hun foto’s. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze en ook de onderwerpen zijn heel divers. Een tiental leden presenteert op de expositie het resultaat van het mentoraat dat het afgelopen seizoen gevolgd is bij Tom Meerman of Louis Visseren.

Een aantal leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) producties.

In de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die het afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van enkele clubopdrachten. Aan bod komen onder andere: ‘Foto’s met Emotie’ en ‘Foto’s in de trant van Cindy Sherman’.

De openingstijden zijn:
zaterdag 10 juni van 13.00 tot 18.00 uur
zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
U bent beide dagen van harte welkom en de toegang is gratis.

Speciale AV-presentatie

Challenge 321 (www.challenge321.org) is een internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. Dit jaar zijn er 85 series uit echt de gehele wereld ingezonden. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland opnieuw ‘gehost’ en doet, samen met 20 andere fotoclubs/organisaties, uit 11 landen, mee aan de jurering. Dat maakt het mogelijk om op zaterdag voor de expositie een aantal van de ingezonden series te laten zien.

De series, een selectie uit de hoogst scorende inzendingen, zullen worden vertoond op zaterdag 10 juni om 10.30 uur in De Boodschap.

Voor nadere informatie over FA-Rijen, de expositie of Challenge 321: www.farijen.nl

Hier kunt u op dit moment ook nog alle foto’s zien van de expositie van 2022.


Locatie

Locatie:
CC De Boodschap
Straat:
Nassaulaan 62-64
Postcode:
5121 BC
Plaats:
Rijen
Land:
Netherlands