E-mailadresAfdrukkenExport ICS

BredaPhoto 2020

Titel:
BredaPhoto 2020
Wanneer:
wo 9 sept 2020 - zo 25 okt 2020
Categorie:
Fotofestival
BredaPhoto 2020

Omschrijving

BredaPhoto van 9 september tot en met 25 oktober 2020

the best of times
the worst of times

Veranderingen zijn van alle tijden. Maar het mag duidelijk zijn dat de sociale, culturele en politieke omwentelingen elkaar nu in een wel erg hoog tempo opvolgen. Vrouwen besturen de machtigste economische instituties ter wereld en spelen superhelden in Hollywoodfilms, musea worden gedekoloniseerd. Ons consumptiepatroon moet op de schop om klimaatverandering het hoofd te bieden, en op het wereldtoneel laat China de spierballen rollen terwijl Amerika een stap terug doet. Hoe de wereld van morgen eruit zal komen te zien? Niemand die het weet. Die onzekerheid kan angstaanjagend zijn, maar het biedt ook kansen: op meer gelijkheid en een bewustere omgang met onze planeet. En wees eens eerlijk. Is het niet spannend om ooggetuige te zijn van het ontstaan van een nieuwe orde?

De buitenexposities (Chassé Park, XXL Promenade) en Club SOLO zijn gratis te bezoeken.Voor de binnenlocaties (Stedelijk Museum Breda, Grote Kerk, voormalig KPN Gebouw), heb je een ticket nodig. Kijk voor meer info en de aankoop van je ticket op www.bredaphoto.nl.

Digitaal Platform

Dit jaar organiseert BredaPhoto ‘BredaPhoto Digital’. Een digitaal platform waarop iedereen overal ter wereld aan de activiteiten van BredaPhoto kan deelnemen. BredaPhoto Digital heeft als doel het publiek in contact te brengen met de fotografen die aan BredaPhoto deelnemen.

BredaPhoto Digital biedt een breed scala aan activiteiten zoals Portfolio Reviews, Master Classes en Artist Talks. Alle activiteiten zijn beschikbaar via livestreaming, waardoor je de mogelijkheid hebt om actief deel te nemen aan deze sessies. Deze sessies vergemakkelijken de uitwisseling van kennis en ervaring.