Afdrukken

Lezing Willem Popelier

Evenement

Titel:
Lezing Willem Popelier
Wanneer:
do 19 apr 2018
Locatie:
Galerie Pennings - Eindhoven
Categorie:
Fotocafé / Lezing

Omschrijving

Lezing:  Willem Popelier vertelt over zijn eigen werk    
           
Donderdag 19 april 2018 - 20.00 uur - bij Galerie Pennings in Eindhoven

Willem Popelier houdt donderdag 19 april 2018 een lezing op de nieuwe locatie van Galerie Pennings, Geldropseweg 63 in Eindhoven.

Willem Popelier is beeldend kunstenaar die fotografie als medium gebruikt. Hij is bekend geworden door het Selfie-project. Popelier onderzoekt de algemeen geaccepteerde manier waarop we portretten gebruiken in onze samenleving. En hoe identiteit door middel van fotografie wordt overgebracht of gecommuniceerd. Vandaar dat veel van zijn werk sterk gerelateerd is aan de populaire beeldcultuur en de effecten daarvan op onze samenleving. 

Willem Popelier is een van de exposanten van de tentoonstelling Preview, die van 15 april t/m 26 mei is te zien op de nieuwe locatie van Galerie Pennings.

De lezing wordt georganiseerd door Fotografie Stichting Zuid Nederland en wordt gehouden op donderdag 19 april 2018 bij Galerie Pennings, Geldropseweg 63 in Eindhoven. Ontvangst vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. (Kosten € 8,- inclusief koffie/thee). U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie www.fotosz.nl


Locatie

Locatie:
Galerie Pennings - Website
Straat:
Geldropseweg 61B
Plaats:
Eindhoven
Land:
Netherlands


Registratie: