Werkgroepen afdeling Brabant West

De afdeling Brabant West heeft op dit moment twee werkgroepen. De werkgroep AV-series en De Kleurengroep.

Werkgroepen AV-series

De AV-werkgroep is van start gegaan in 1992 en had destijds de naam Klankdiagroep 1592. In 2006 heeft er een naamsverandering plaatsgevonden die wat meer gericht is op de toekomst. In korte tijd is er veel veranderd en hebben de dia's en de projector plaats gemaakt voor het digitale beeld en beamer, dat weer nieuwe creatieve mogelijkheden biedt in deze hobby. Op dit moment bestaat de werkgroep uit 14 leden.

Het bekijken en bespreken van de series is de belangrijkste bezigheid, waarbij o.a. de inhoudelijke kant, de fotografie, de muziekkeuze en hoe de serie communiceert de criteria zijn. Het grote voordeel van de werkgroep is dat men met gelijkgestemde discussieert en dit is een verrijking van de hobby. Daarnaast is er een jaarlijkse uitwisselingen met soortgelijke clubs zoals de werkgroep AV van de afdeling Brabant-Oost.

In samenwerking met de afdeling organiseert de AV Groep 1592 in januari de "Studiedag AV" in cultureel centrum De Boodschap te Rijen. Met elk jaar een groot aantal deelnemers uit geheel Nederland en België en veel publieke belangstelling. De groep komt vier keer per jaar op een dinsdagavond bijeen in cultureel centrum De Boodschap in Rijen.Ook voor de beginnende AV maker is deze groep een welkome aanvulling, zij kunnen je de fijne kneepjes bijbrengen voor wat betreft het maken van een AV. Voor inlichtingen kun je terecht op de website www.avgroep1592.nl. Contactprsoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

AV web

 

De Kleurengroep

De Kleurengroep van de afdeling Brabant-West bestaat momenteel uit 17 fotografen uit de clubs van de afdeling.
 De groep komt om de zes weken bij elkaar om beelden te bekijken en te bespreken. Enkele keren per jaar worden er gastfotografen uitgenodigd. Ook worden er regelmatig fototrips georganiseerd.

De bijeenkomsten vinden om de zes weken plaats op een woensdagavond in CC De Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze, aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij de coordinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Kleurengroepweb