E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Expositie Photo Shoot 4 Fun

Evenement

Expositie Photo Shoot 4 Fun
Titel:
Expositie Photo Shoot 4 Fun
Wanneer:
za 6 okt 2018 - zo 7 okt 2018
Locatie:
MFA Caleidoscoop Vlijmen - Vlijmen
Categorie:
Exposities

Omschrijving

Op zaterdag 6 oktober 2017 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!


De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “HEUSDEN 700”, de jaaropdracht “Moerputtenbrug” en de clubopdrachten "de Rode Draad" en “het Alfabet”.

Dit jaar kan er door de bezoekers weer worden gepuzzeld, om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te vinden. Wij hebben de slagzin wat vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing moeten worden gezocht. Als dank voor al dat gepuzzel ligt er een mooie prijs klaar!

Meer informatie is straks terug te vinden op onze website http://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al bijna op 200 leden. Dus join onze Fotoclub.

U bent van harte welkom op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.
De entree is gratis!


Locatie

Locatie:
MFA Caleidoscoop Vlijmen
Straat:
Jan Steenstraat 2
Plaats:
Vlijmen
Land:
Netherlands


Registratie:

Your Registration:
The event must be published to allow registration.